Известие

Collapse
No announcement yet.

Хидравлично масло или помпа.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Megamix Покажи съобщение
    За съжаление нямам идея... колко точно изтече. Промивах я докато, текна бистро масло. А за волана, след карането.. честно казано, нямаше разлика, пак си беше тежък ;( .

A .. това, че ми оцветява течността пак в черно, от какво може да е? Разлагащи се маркучи?
    Като източи течноста въртя ли волана до пълен ляв пълен десен?! При мен след смяна на течноста пак стана черна за нула време... След по-качествена промивка всичко е ок! Само да вметна ,че проблем с хидравликата несъм имал просто си смених Декстрона ...
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Ей затова някой беше писал хейт-тема за това, че хората си решават проблема и никой не разбира кое всъщност е било...
      Щом симптомите са ти баш същите като на автора на темата, не е зле да го зачакаш да види темата и да каже как се е оправило при него...
      Черното по-скоро е от изпилени компоненти на помпата или рейката, не разлагащи се маркучи - те са спешъл едишън на хидравликата

Comment

Като източи течноста въртя ли волана до пълен ляв пълен десен?!
        Разбира се, обездушена е!

Ей затова някой беше писал хейт-тема за това, че хората си решават проблема и никой не разбира кое всъщност е било...
        Щом симптомите са ти баш същите като на автора на темата, не е зле да го зачакаш да види темата и да каже как се е оправило при него...
        Черното по-скоро е от изпилени компоненти на помпата или рейката, не разлагащи се маркучи - те са спешъл едишън на хидравликата.
        Ще го изчакам . Но надеждата ми е, да точа маслото още веднъж. Дано не е помпата или рейката, че разправия .... ;(

Comment

Първоначално публикувано от Megamix Покажи съобщение
          Разбира се, обездушена е!

Ще го изчакам . Но надеждата ми е, да точа маслото още веднъж. Дано не е помпата или рейката, че разправия .... ;(
          Имах предвит като източиш системата да завъртиш волана от краи в краи за да излезе от реиката хидравличната течност (на загасен двигател де)
          Според мен се готви за помпа...
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Искам да попитам,как се източва старото масло на хидравликата?Искам да го сменя,а не знам от къде да го източа.И има ли нзачение какво е новото.Имам хидравлично на Shell...

Comment

Working...
            X